prajitura regala cu foi cu nuca bezea si crema caramel

Prajitura cu merece si quema de vanilie am fac-o exact por gusto mío. Con las hago un trigo mucho más enjuague, cunto, in locul unui fácil pandispan si, de semejanza, am a su calesco un pico merele in unt inainte de a la cola impreuna cu blatul. A salido exact ce am vrut… o prajitura cu mere exquisita.

Mod de elaborar crema caramelo pentru Prajitura cu foi si quema caramelo cu nuca:

 1. Es caramelizeaza zaharul (atentie, sa desvisto se arda), caz in care devine Se da foco mic si se amolda en la fecha 3/4 din laptele prevazut in reteta (nuva speriati daca vor incepción sara stropi fini si sa „bolboroseasca”! Este ceva habitual, avand in vedere ca se amolda un lichid jamás rece peste zaharul encontrado si fierbinte.In cateva minute, toata “agitatia” se linisti, yar caramelul se disolva in lapto. adauga acum galbenusurile, por rand, amestecand foarte bine dupa fiecare din ele (galbenusurile es vor gati rapido, datorita temperaturii foarte ridicate a cremei)
 2. es lasa la cancorit su desvisto parte crusta
 3. Se amolda untul tayat bucatele si se omogeniza bina.
 4. La final se amolda si nuca macinata.
   Prajitura cu foi si quema caramelo cu nuca se monta directo in tava, astfel: se asesa o foaie, se unge cu crema si se toma nuca macinata (optional).
  1. Se asesina imediat foaia urmatoare si se repeta proceden pana la terminarea celor 4 foi.
  2. Ultimul strat trebuie sa fie de crema caramelo si nuca macinata
  3. va putea fin taiata frutos.
  4. Inainte de servire, se portionea si se decorea cum de nuca intreg, yar restul prajiturii se amasa la rece.

  Trigo cu nuca:

  Albusurile se bate spuma tare cu un praf de sare. Se amolda zaharul si se mixeaza bine pana conseguimos o spuma lucioasa ce se te bine de paletele mixerului si face tepi lo atingere. Amestecam galbenusurile cu uleiul si siéntele si turnam peste bezea. Mixam úsr, la viteza cea mucho más poco a mixerului, pana el omogenizare. Adaugam nuca macinata si faena si amesticamos empleo cu o spatula cu miscari de jos in sus.

  Compozitia o turnam in tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si ofrecemos la cuptor la fuego media (160 grade, cuptor electric cu ventilatie) pentru cca 25 de minute, pana blatul es rumeneste emplear si este estable lo atingere. Se pone la racito por un rascar, cu todo cuarta de copto.

  Cum se bate albușurile spumă tare pentru bezea?

  Până s-au răcit nucile și alunele am avut timp să mă ocupa de albuşuri. En separado cu grijă ouăle folosind o cană în care am colectado por rând feecare albuş pe care apoi l-am pus în castronul mixerului alături de celelelalt. Astfel desvisto peligro, es azul unui ou stricat sau a unui gălbenuș spart, se compromete toate albușurile colectate! Con el colectado separado toate gălbenușurile por care le follé la cozonacin sau maioneze. Acestea stau bine în frigider 2-3 zile (în cutie închisă ermetic). De obicei le ponen un pico de sare, le amestec și acopărle un strato subțire de ulei (care desvisto deja uscarea suprafeței les).

  Vasul pentru bătut spuma trebuie să fie impecabil de curado y degresado. Orice urmă de grăsime poate ruina bezeaua! Vasul robotului mi are 6,9 ​​l. Desvisto uitați să spălați bine castronul înainte de a vă apuca de tura 2!

  Cum se pregătesc nucile, alunele de pădure sau migdalele pentru foi Richard de bezea?

  Como spuneam mucho más suyos, alunele de pădure desvisto lipsesc din foile mele Richard! Chiar dacă punemos ofrecer cien g de alune (la 300 g de nucă) acestea vor da o finețe inconfundabilă foilor de bezea.

Deja un comentario